Onder het moto "Inclusion Matters" doen we ons best om ons diverse personeelsbestand te versterken en onze cultuur van samenhorigheid te laten groeien. Erbij horen is de kern van hoe we zakendoen en hoe we elke dag leven en handelen volgens onze waarden.

We blijven investeren in activiteiten om een ​​sterk gevoel van verbondenheid te creëren binnen één wereldwijde LSM.

We hebben zes "Inclusion Matters" netwerken van en voor werknemers, elk voor een ander aspect van diversiteit; cultureel bewustzijn, gezin en zorg, seksuele geaardheid, leeftijd, gezondheid en welzijn en gender. Iedereen kan overal aan meedoen en alle netwerken vormen een ruimte voor collega's om met elkaar samen te komen en verbonden te zijn, te leren en bij elkaar betrokken te zijn.

Mensen staan bij ons op de eerste plaats. We bieden een omgeving die bewust een cultuur van samenhorigheid is en mensen het gevoel hebben dat ze gewaardeerd worden en erbij horen. We zijn trots op ons gezinsvriendelijke beleid dat onze mensen ondersteunt om ook op het werk uniek en zichzelf te kunnen zijn en een gezonde balans tussen werk en privé te bevorderen.

We helpen al onze mensen met praktische ideeën, training en hulpmiddelen die onze cultuur van samenhorigheid ondersteunen. En we bedenken innovatieve manieren om talent te werven voor een divers personeelsbestand.