Shipping Container

Liberty Specialty Markets

Wij bieden gespecialiseerde en commerciële verzekerings- en herverzekeringsproducten aan in de belangrijkste markten in Europa, het VK, het Midden-Oosten, de VS, Bermuda, Azië-Oceanië en Latijns-Amerika.

Campaign_Ropetree

Aanpassen aan verandering. Samen

Samenwerken met partners om veranderingen door te voeren en veerkracht te behouden.

Onze financiële kracht

Op 31 december 2023 had Liberty Specialty Markets een gecombineerde bruto geschreven premie van $ 4.879 miljoen. Wij hebben een A (Strong) rating van Standard & Poor's en A (Excellent) van A. M. Best. Ons Lloyd's Syndicaat profiteert ook van de Lloyd's A+ rating.

Onze financiële kracht
Het totale GWP omvat een correctie van -26 miljoen dollar om dubbel getelde premies te verwijderen die voortvloeien uit herverzekering bij verschillende bedrijfsonderdelen.
Open for Business

In samenwerking met Liberty Specialty Markets

Onze onderlinge structuur biedt stabiliteit, betrouwbare resultaten en tijd om te focussen op wat voor u het belangrijkste is.

U zal ontdekken dat wij een behulpzame en flexibele partner zijn voor een lange toekomst, en zelfs in moeilijke tijden, we er zijn om onze klanten en makelaars te ondersteunen, samen, in  wederzijds belang.

Onze sterke punten

Dankzij onze sterke positie merkt u dat wij in alle markten een ​​positieve impact hebben en uiteraard weten we hoe belangrijk het is om onze beloften na te komen. Daarom zijn we algemeen verkozen tot nummer 1 in de Golder & Partner broker-enquête (2019).

Onze core business is de markt voor middelgrote bedrijven maar we helpen ook graag andere bedrijven, met bijvoorbeeld collectieve verzekeringen, programma's voor kleine tot middelgrote ondernemingen en we zijn er ook voor grote nationale en internationale accounts. U zal merken dat wij deskundig en responsief zijn en ons uiterste best doen om oplossingen af te stemmen op uw behoeften door middel van open en duidelijke communicatie. Wat onze partners vooral waarderen is dat het prettig is om met ons zaken te doen.

We streven ernaar een veilige toekomst te creëren voor onze makelaars en klanten, de gehele Liberty Mutual Insurance Group, voor ons personeel en voor iedereen in de regio’s waar we gevestigd zijn.

Onder het motto 'For Mutual Advantage' werken wij aan wederzijds voordeel.