Officieel geweldig!

709 Liberty Specialty Markets collega’s hebben een nieuw Guinness World Record geslagen met de langste online video waarin waterflessen worden doorgegeven in het voordeel van WaterAid. Het nieuwe wereldrecord bracht 1.500 £ op voor WaterAid. Het vorige record was met 464 personen.

Bekijk deze video en geniet!

GWR video Liberty Specialty Markets

Ons strategisch kader voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Ons strategisch kader voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is onderverdeeld in drie thema's, waardoor we onze activiteiten kunnen concentreren op drie maatschappelijke kwesties waarvan we geloven dat we een verschil kunnen maken. Onze MVO-initiatieven zijn gericht op projecten waar we wonen en werken, en in ontwikkelingslanden die:

  • De resultaten verbeteren op het gebied van onderwijs en werkgelegenheid
  • Zorgen voor voedsel en onderdak voor mensen in nood
  • Gezondheid en welzijn bevorderen

Deze projecten moeten tastbare voordelen op lange termijn opleveren.

Voor meer informatie download de hoogtepunten van ons werk voor de gemeenschap in 2019 – 2020.

Diagram of three overlapping circles demonstrating CSR startegy

Ons strategisch kader voor Maatschappelijk verantwoord ondernemerschap (Corporate Social Responsibility, CSR) is verdeeld in drie thema’s.

Mondiale initiatieven

Mondiale gemeenschap

Mondiale gemeenschap

Serve with Liberty

Serve with Liberty ’is ons jaarlijkse Liberty Mutual-initiatief, dat al het personeel wereldwijd aanmoedigt om deel te nemen aan vrijwilligersprojecten en betrokken te raken bij een reeks praktische taken en op vaardigheden gebaseerde kansen.

In 2019 zetten 670 medewerkers van Liberty Specialty Markets - kantoren over de hele wereld zich in voor 64 projecten.

Vanwege de COVID-19 pandemie konden we in 2020 Serve with Liberty helaas niet voortzetten. Maar we hebben wel op een specifieke en charitatieve manier gereageerd op COVID-19, zoals hier uiteen wordt gezet.

Four people digging up ground and using rakes
Onze medewerkers besteden tijd aan lokale projecten via ons Serve with Liberty-initiatief.

Een bericht van Matthew Moore, President & Managing Director

"Bij Liberty Specialty Markets maken we producten en verzekeringsoplossingen die wereldwijd de maatschappelijke en economische ontwikkeling van individuele personen, gemeenschappen en bedrijven beschermen. Onze status als verzekeraar biedt voordelen die risico's verminderen in een onvoorspelbare wereld. We maken tijd voor zaken die belangrijk zijn voor onze partners, en proberen duurzame en bestandige relaties op te bouwen. Kort samengevat: onze onderlinge verbondenheid creëert kansen om samen te floreren.

Onze CSR-focus is bijzonder duidelijk – het ondersteunen van organisaties en charitatieve instellingen die zowel lokaal als wereldwijd een verschil maken. En we gaan nog een stap verder door onze mensen te stimuleren in hun lokale gemeenschappen een verschil te maken. Naast kleinschalige, lokale projecten focussen wij ons op de ondersteuning van een paar grote en bekendere charitatieve instellingen, die naar onze mening iets gigantisch belangrijks doen in de gemeenschappen waar we actief zijn, of in afgelegen of verarmde gemeenschappen. 

Dit verslag behandelt de activiteiten tussen 1 juli 2019 en 30 juni 2020. Vanwege de COVID-19-pandemie moesten we vele geplande activiteiten opschorten, zoals onze jaarlijkse vrijwilligerscampagne, Serve with Liberty. We bleven echter onze belofte houden om een verschil te maken, mensen centraal te stellen en te helpen de toestand voor de meest kwetsbaren in onze gemeenschappen te verbeteren.

2020 is een periode geweest waarin het bijzonder belangrijk was om een sterke gemeenschap te zijn en onze tijd en energie vrijwillig ter beschikking te stellen. Ik ben ongelofelijk trots op mijn collega's die veel tijd en energie in vrijwilligerswerk en fondsenwerving hebben gestoken, en weloverwogen beslissingen hebben genomen over waar de donaties van onze onderneming een verschil kunnen maken. Ze nemen hun rollen zeer serieus en veel van het werk dat ze verrichten, doen ze in hun vrije tijd."