Introductie van duurzaamheid

We zijn er om mensen vandaag te helpen en vol vertrouwen naar de toekomst te kijken. De uitdagingen van vandaag zijn te groot en te complex voor één enkel bedrijf om ze alleen aan te pakken. Liberty samen met makelaars, klanten en derden om oplossingen te vinden. 

Onze aanpak

Naarmate bedrijven zich ontwikkelen, hebben ze een stabiele, flexibele verzekeraar nodig die altijd vooruit kijkt. We willen proactief samenwerken met makelaars en klanten en passen onze expertise toe om hun duurzaamheidstrajecten mogelijk te maken.

Een duurzamere toekomst

Als wereldwijd bedrijf willen wij een positieve impact op de wereld hebben en onze klanten ondersteunen bij het maken van de verantwoorde transitie, die hun bedrijf laat groeien en helpt een duurzamere toekomst op te bouwen.

De opportuniteit

Met duurzaamheid als extra aandachtspunt, kunnen we risico's beheren en klanten loodsen naar opportuniteiten om een duurzamere toekomst te bewerkstelligen.

Onze expertise

We beschikken over een groot aantal professionals die niet enkel een globaal beeld hebben over de toestand in Europa en de wereld, maar ook in elk land een lokale impact hebben. Hierbij worden ze gesteund door een geweldige claimsteam dat altijd beschikbaar is om te helpen en een rijke bron aan inzicht aanrijkt.
Purpose report

Our 2023 Purpose & Impact Report

ClimateWiseReport_2023

Climatewise Report 2023

Explore how our UK and European businesses are responding to the risks and opportunities of climate change.

Our sustainability ambitions

Guided by our Identity and Values, our ambition is to advance resilience and inclusive growth by focusing on:

  Verwante inhoud

  Reducing Flood Risk
  work site

  Previsico Overstromingswaarschuwing

  Previsico werkt samen met verzekeraars, bedrijven en overheden om de groeiende verwoesting veroorzaakt door overstromingen te helpen beperken door bruikbare waarschuwingen, gegevens en analyses te leveren om proactieve maatregelen te kunnen nemen.
  Risk Reduce
  Claims Promise business meeting header image

  Vrijheidsrisico's verminderen

  Assisteren bij het beheer van risico's is van fundamenteel belang voor de strategie van Liberty en de ontwikkeling van langdurige zakelijke relaties met klanten. Samen met onze underwriters, werken onze ervaren risico-ingenieurs met u samen om risico’s te identificeren, te beoordelen en aanbevelingen te doen in het kader van uw loss control beleid.
  UP Bitesize
  ESG

  Een duurzame toekomst

  Denise Delaney, Head of Responsible Business, praat met John Elkington over hoe de verzekeringssector een duurzamere toekomst kan ondersteunen.